kolik

Åker precis från hagen,Snigel har haft kolik. Det räckte med kramplösande och vi åker tillbaka om några timmar.

a sad tree

nedtagen på jorden. Nu känns det svårt igen. Tungt. Helvete.

failure

Så nära tårar, inget går vägen. Motgångar. Har tagit benzo det hjälper. Nu ska jag sitta in en unghäst. Party.

från mobil bara för att det är kul

Det var bättre nyheter än väntat med hästen. Känns bra. Butta i tio dagar igen. Kanske det går att få ordning på honom. Inflammationen i hoven var inte bra men bättre, vi ska testa specialbeslag för att underlätte med belastningen. over And out

atg vol. 3

På täby atg med häst. Camilla är med, de har bedövat en del av hoven så vi får se vad som visar sig. Den som lever får se

never

Jag är fel. Aldrig rätt. Aldrig bra

midsommar

Helt ok midsommar. Kunde ha varit sämre. Känner mig inte bra idag. Har tappat suget helt. What's the point? Imorn ska jag till min häst. Han förstår.

lingering

things just wont get better. Jag mår verkligen inte bra just nu, jag kan inte hantera känslan av att vara värdelös. Minsta lilla motgång och jag faller. Orkar inte.

lingering

things just wont get better. Jag mår verkligen inte bra just nu, jag kan inte hantera känslan av att vara värdelös. Minsta lilla motgång och jag faller. Orkar inte.

jag är värdelös

Jag har misslyckat helt. Sämst. Jag klarar inte av något och jag som har varit så fånig och börjat tro att jag faktiskt kan. Jag är ett skämt. Vidrig.

sämst!!!

Hade glömt bort att jag skulle behandla idag så min blivandet kund ringde och frågade om jag var påväg. Känns inte bra med tanke på att jag avbokade sist. Jag lär ju inte lyckas med mitt framtida yrke. Sjukt oproffisionelt. Stavade säkert det där fel också. RÖV!!

Varm kitty soft kittyFin födelsedag med fina människor.


word of wisdom

Med ett skärp i fittan kommer man långt.

Mys med boffarMed lite tur så har jag hittat en vet som är lösningen på alla mina problem. Återbesök den 27 på täby men fungerar inte det så blir det upp till Sala. Det var en "kund" men en fin PRE som tipsade mig.

Det ser ljusare nu.

Land of confusion.

I don't get it. The art of confusion

Hästens sista dag på Metacam. Får besked om microströmmarna idag. Hade velat ha dem nu, inte sen.


Ska ut och massera en PRE om en stund. Känner mig inte taggad men jag måste vänja mig vid att faktiskt göra saker fast jag kanske inte vill just för stunden.

Blurghhhh

RÖV!

Ingen behandling för mig. Inte denna sommar i alla fall. SKIT!

Återbesök för Krakken på ATG den 27/6. Han har gått på metacam i 10 dagar och jag hoppas att det hjälper. Har dock inte fått min microströmsapparat ännu och det gör mig IRRITERAD!

Jag har tappat en del av tanden på vänster sida. Exakt samma problem som på höger sida. Hej, ännu en rotfyllning för 6000 kr som jag inte har råd med. HELVETE!

Känner mig fet. Äcklig.Ful. Trött.

...and more to come

Klockan är ett på natten och jag kom precis tillbaka från danderyd uppvak. BM opererades för tarmvred. Altt gick bra och jag ska dit imorgon igen och hälsa på.

Tänk att det aldrig kan vara lugnt.

Hoppas för hennes skull att hon slipper magsmärtorna nu.

Over and out


Sinnessjukt dygn

Gårdagen började bra. Alex fyllde tolv och vi firade med tårta, ballongkrig och obscena ballongfigurer på vaxholms fina camping. Efter en riktigt trrevlig eftermiddag var det dags att skiljas åt och husvagnen kopplades på. Så långt, allt väl.

Efter knappa milen händer det som inte får hända. Vänster bakhjul på den stora dragbilen lossnar, den helt nya husvagnen svänger ut i fel körfällt. J lyckas styra upp ekipaget och alla klarade sig utan skador, förutom möjligtvis bilen. Efter det skedde en över tvåtimmars jakt på bromstrumman som slungats iväg.
Hjulet blirv efter många om och men ditsatt och det bär av mot närmaste rastplats för att kunna dra åt hjulet ordentligt utan att riskera att bli överkörd av dem som inte verkar se varken varningsblinkers eller varningstriangel.
Då händer det som inte får hända nummer två. Husvagnen (helt ny) lossnar från dragkroken, smäller in i bakluckan på bilden och in i räcket. Utan räcket hade vagnen rullat utför slänten. Hundarna som befann sig i längst bak klarade sig och likaså passagerarna i bilen. Bilen och husvagnen däremot var inte i samma goda skick. Som grädde på moset fick bilen punka.
Och på denna väg gick det. Klockan halv tre inatt hade vi tagit oss till coops parkering i Arninge Centrum och där spenderade vi natten. Förmiddagen spenderades med att knåpa ihop ekipaget och för en stund sen skilldes vi åt för sommaren.

Det äckliga är att däcken på bilen var nyligen omlaggda på däckfirman i Arninge, just för att sådana här saker inte skulla hända. På måndag ska dem få höra ett och annat.

Det tråkiga för mig är:
Inga fler mjuka kroppar att sova med
Ingen Babling.

Babling badarBaba badar!
Hon tycker det är jättekul men kräver lite pepp för att våga hoppa från bryggan.

Äckel-me

Ja ni, jag känner mig hemsk. 7000 så mycket är min pappa tvungen att föra över på mitt konto ikväll.
Första kvällen dem är hemma på 11 dagar och det första jag gör är att ta allt ifrån dem.
Jag vet inte hur det här ska gå.
3000 till utbildning
2800 till självrisk
800 till metacam.

För att inte glömma att jag fått använda deras bensinkort dessa dagar och tankat som om fan jagade mig.


Jag är tämligen värdelös. Kan inte ens ta hand om migsjälv.

Disgusting me.

Rättning och taggtråd

Givetvis väger han inte 174 kg. Det ska vara 574 kg.
Tydligen har jag stora problem att bruka det svenska språket korrekt.

Jag är SUR och GRINIG för allt är bajs.
Så LACK.

Jaja, lite taggtråd under löv har ingen dött av.


kvell

Min vackra häst. Det gick bra med kliniken igår, men han var stressad och orolig det brukar han inte vara. Men transporteringen gick jättebra och han skötte sig jättebra med veterinärerna. Det vara svårt att stå i box helt ensam. Det visade sig att det i princip inte fanns några andra hästar där den tiden innan stor helg, men lugnade ner sig tillslut.

Vi vägde honom och han ligger på 174 kg, dvs 14 kg mer än hösten 2009. Min lilla pojk. Veterinärerna tyckte att han var jättefin och de tyckte att han var trevlig att ha och göra med och de försökte muta honom med godis, men det gick inte så bra för han tog dem inte från henne. Inte kan främmande människor ge honom en massa konstiga saker.

Idag har jag åkt bil hela dagen i princip. Vaknade vid 12 så det var ju en välsignelse, men från klockan 13:00 till 19:30 satt jag i princip i bilen. Jag var ut till kungsör och kollade till katterna. Stella, Jackie och Qvinna var på plats, jag hade inte räknat med att se Qvinna med hon låg och trynade under containernen. Så läget med katterna verkar bra. Såg inte till Bäsis eller Smek, men det hade jag inte räknar med heller.

Fick äran att hälsa på den berkytade Fantasi. Hon var jättefin och hade en lika mysig mule som bäbishäst. Jättekul att träffa henne!

Nu kollar jag på Big Bang Theory och roas av Sheldon


Täby ATG 2

Det ser inte vidare bra ut för min häst.

Jag är verkligen orolig.

Men försöker att inte ta ut det värsta.

Låt oss nöja oss med att hans karriär som ridhäst är i princip över.

Och det antagligen är mitt fel att han har ont.

Om jag resonerat med logik och kunskap hade jag kunnat räkna ut att en häst med hans förutsättningar kanske inte är den bästa att rida.

Men nej, jag är efterbliven.

RSS 2.0