Utflykt

Pratade med läkare, psykolog, samt läkarkandidat och psykologkanditat imorse. Som det ser ut nu är det svårt att nå ätstörningskliniken för natt få en ny tid. I värsta fall så kommer jag att bli utskriven för att sen träffa ätstörningsenheten tillsammans med öppenvården.
Är väl inte så jätteglad i det förslaget men de vill ha ut mig härifrån så jag inte blir hospitaliserad så jag har nog inte så mycket att säga till om.

Jag har förklarat hur jag mår och att jag inte alls litar på migsjälv och det vet de om. Vi kom överrens om att jag skulle försöka sova hemma en natt i helgen och allt som behövs är att överläkaren godkänner det beslutet.

Med tanke på att jag blev väkt relativt tidigt idag så gick jag en promenad i närområdet. Gick och pulsade i den närliggande skogen i säkert 45 minuter innan jag avslutade med att gå alla trapporna upp till avdelningen.
Anledningen till denna plötsliga frihet är att jag från och med i förrgår har frigång. Jag får komma och gå hur jag vill på området.
Så efter lunchen så åkte jag en tjej från avdelningen till Mörby Centrum där jag köpte en tröja och en bh.
Det är illa när lindex har bättre kläder än h&m. Men så länge det har döskallar som motiv är jag torsk.

Resten av dagen har gått förbi i illvillig ångest och jag har pillat med ringbrynjan i ren frenesi för att inte känna för mycket.
Nu firar jag med blåsa på ringfingret, värre lär det väl bli. Jag lär ha använt alla 5000 ringar tills på lördag så då kan jag köpa 5000 till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0