Tillägg;gårdagens bilder.

Fortsättningen på gårdagens bilder. Idag ska jag ringa telia och fråga varför det kan komma sig att ett 4G modem inte fungerar 1 h från stockholm längst med en motorväg. Med andra ord så bor jag inte i skogen. Rejmyre, det var skogen.





Tonåringarna. Består av två kalkoner, en Isbar, tå orpington och en brahma. Vilda och galna.



Kalkonen, som vi misstänker blir en Snopp-Juan. Han är äldst och tar täten här i livet.



Enfaldig till gränsernas gräns.



Vad ska man säga? Hans nya hobby är att knacka (!?) på dörren med näbben. Sen är det bara att sticka ut en fralla genom glipan (ofta kräver han sin morgonfralla tidigt och då är det kallt) så tar han den och hoppar ner från trappan.
Men, vörtbröd/påskbröd var inte godkänt alls, i brist på fralla och annat vitt bröd så fick han det och blev helt vansinnig, skrek, kastade iväg brödbitarna och tänkte bitas. Hur?! Inatt vid 02:00 stog han där ute och skrek, när C öppnade dörren så stod inte bara han där, utan även hans två honor.
Häromdagen när det var stängselbygge och vi lämnade dörren öppe för att hundarna ändå var med oss, så knallade han in i hallen och skrek tills mannen i huset kom och uppmärksamade honom.
Gäss är nog de bästa djuren ever.




Såhär ser gässlingarna ut i dagsläget. Målbråttet är nästan passerat kycklingljuden är ersatte med hesa skrik. Ibland slår dem på stort och väser.

Så här såg de ut i slutet av februari:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0